David Morrell - Nakties valdovas (2017)

Discussion in 'eBooks LT' started by DoT, Jan 10, 2019.

  1. DoT

    DoT Super Moderator Staff Member Super Moderator

    Messages:
    1,541
    Likes Received:
    134
    Trophy Points:
    63
    [​IMG]
    Originalus pavadinimas: The Ruler of the Night
    Leidėjas: Alma littera
    Išleista: 2017
    Puslapiai: 328
    ISBN: 9786090129494
    Versijos kodas: 8
    Formatas: 14,3 x 23,5 x 2,9 cm, kieti viršeliai, PDF
    Kalba: Lietuvių
    Vertėjas: Vytautas Petrukaitis

    Aprašymas
    Viktorijos laikų Anglijos literatas ir tyrėjas Tomas de Kvinsis šįkart imasi tirti pirmąją žmogžudystę, įvykdytą traukinyje.
    1855 m. Anglija. Britus sukrečia žinia apie kraupų nusikaltimą: pirmos klasės vagone randamas žiauriai nužudytas vyras. Kaip tik tuo metu gretimoje to paties traukinio kajutėje kartu su dukra Emile keliavo Tomas de Kvinsis. Pastabaus literato parodymai Skotland Jardo detektyvams Rajanui ir Bekeriui padeda užčiuopti siūlo galą.
    Traukinyje mirtį pasėjęs nusikaltėlis sostinėje įvykdo dar kelias žmogžudystes. Sekdami jo pėdsakais, Tomas de Kvinsis, Emilė ir detektyvai pamažu atskleidžia kraupų sąmokslą. Paaiškėja, kad pavojus gresia pačiai Anglijos karalienei Viktorijai...
    Filmų apie nenugalimą kovotoją Rembo serijai pradžią davusio romano autorius Deividas Morelas savo skaitytojus trečią kartą pakviečia į paslaptingą, niūrų ir pavojų kupiną XIX a. vidurio Londoną. Paskutinė trilogijos apie žymų literatą ir opiomaną Tomą de Kvinsį knyga, meistriškai supinanti tikrus įvykius ir neišsenkančią rašytojo vaizduotę.
    Užburiantis, įtraukiantis ir dėmesį kaustantis detektyvas karalienės Viktorijos ir Šerloko Holmso laikų Anglijoje.
    Aukščiausio meistriškumo mistinis detektyvas su daugybe veikėjų ir persipinančių siužetinių linijų. Savo filosofiniu, netradiciniu požiūriu de Kvinsis puikiai varžosi su pačiu Šerloku Holmsu.
    Booklist

    Atsisiųsti - 9.1 MB