Mantas Salickas - Tikra audra (2015)

Discussion in 'eBooks LT' started by DoT, Apr 6, 2019.

  1. DoT

    DoT Super Moderator Staff Member Super Moderator

    Messages:
    1,541
    Likes Received:
    134
    Trophy Points:
    63
    [​IMG]
    Išleista: 2015
    ISBN: 9786094038303
    Kalba: Lietuvių
    Formatas: EPUB

    Aprašymas
    Knygoje pasakojama devyniolikmečio Adomo ir keleriais metais vyresnės Viktorijos istorija. Siaučiant pražūtingai vasariškai audrai važiuodamas mišku Adomas netikėtai pamato ir išgelbsti išvargusią, sušalusią ir labai gražią merginą. Netikėta pažintis sukuria tikrą audrą ne tik už lango, bet ir tarp dviejų žmonių. Stiprios audros apsuptyje abu herojai apsvaigę nuo tikrų emocijų, tikrų prisilietimų, tikro buvimo kartu ir tikro pirmojo karto... Jie tiesiog paskęsta tikrumo ir malonumo jūroje, mokosi suprasti ir išjausti jau patirtas, bet niekada taip stipriai nepasireiškusias emocijas. Dažnai intymumui aprašyti pasitelkiami filosofiniai apmąstymai. Knyga skirta visiems, kurie myli ar kada nors yra mylėję siela ir kūnu. Tik tada skaitytojas patirs tai, ką patiria kūrinio herojai. Nepaisant Viktorijos slapukavimo, kuris Adomui sukelia vis daugiau ir daugiau klausimų, jie priversti suprasti ir valdyti nevaldomą aistros jėgą, pasireiškiančią pačiose netikėčiausiose vietose. Autorius tarsi bendrauja su skaitytoju. Jo tikslas – padėti pažinti save, atrasti naujas ar prisiminti pamirštas vertybes. Dėl knygoje aprašomų intymių scenų ji skirta tik suaugusiems.

    Apie autorių
    Gyvenimą skirstau į dvi dalis - gyvenimas iki rašymo ir po jo. Rašydamas pirmą kartą pasijaučiau taip, kaip nesijaučiau niekada. Prisiliečiau prie kažko, kas padeda įprasminti savo būtį ir egzistavimą. Prie kažko, kas padeda gauti naujos ir saldžios, pakeliančios į nepažintas, bet sielai ir širdžiai malonias aukštumas. Ten taip tikra ir gera, saldu ir jauku. Ačiū Dievui, jog jis leido iš naujo pažinti save ir pasaulį, kurį savo kūryba visada stengiuosi ir stengsiuosi padaryti šviesesnį, mielesnį, ramesnį sau ir skaitytojams. Užtenka pagalvoti, jog žmogus patirs malonių emocijų skaitydamas mano kūrybą, ras atsakymą į nors vieną neatsakytą klausimą ir jaučiu, kaip širdis ima plakti greičiau, krūtinė ima kilnotis sparčiau. Aš tampu mokytoju, nes kiekvienas autorius yra mokytojas, o knyga - mokymo įrankis. Tikiu, jog ši knyga kiekvienam skaitytojui atneš kažką, ko nerado kitur, kiekvienas mokinys išmoks ir atras kažką naujo.
    Mano pašaukimas - rašymas. Kodėl? Todėl, kad niekada nesimokiau to, ko reikia rašytojui. Studijavau Transporto inžinerinę ekonomiką ir vadybą, dirbu informacinių technologijų sektoriuje. Mokykloje lietuvių kalba tikrai nebuvo pati mėgstamiausia pamoka. Skaityti mėgau, bet negaliu pasigirti perskaitytų knygų kiekiu. Metai, kuriuos praleidau rašydamas šią knygą buvo vieni geriausių ir įdomiausių. Linkiu kiekvienam jaustis taip, kaip aš jaučiuosi rašydamas. Geresnio palinkėjimo sugalvoti negaliu.

    Atsisiųsti - 1.2 MB