Joseph Messinger - Slapti kūno pranešimai (2013)

Discussion in 'eBooks LT' started by DoT, Aug 19, 2019.

  1. DoT

    DoT Super Moderator Staff Member Super Moderator

    Messages:
    1,541
    Likes Received:
    134
    Trophy Points:
    63
    [​IMG]
    Originalus pavadinimas: Ces gestes qui vous trahissent
    Leidėjas: Alma littera
    Išleista: 2013
    Puslapiai: 448
    ISBN: 9786090111758
    Versijos kodas: PT.
    Formatas: 21 x 14 cm, minkšti viršeliai, EPUB
    Kalba: Lietuvių
    Vertėjas: Margarita Šeškuvienė

    Aprašymas
    Žodžiai negalvoja, ką sako. Jie slepia tiesą, iškraipo tikrovę. Jie padeda kalbėtojui atkurti pasaulį ne tokį, koks yra, bet tokį, kokio norėtų. Judesiams nereikia tokio dvilypio kalbėjimo, jie perteikia tiesą arba tikrovę, kurią žodžiai stengiasi pagražinti.
    Sukate garbaną tarp pirštų, netikėtai suneriate rankas už nugaros, juokdamiesi suimate nosį dviem pirštais, audringai kalbėdami pakeliate rodomąjį pirštą į viršų, klausotės pašnekovo pasirėmę galvą plaštaka ar uždengę lūpas pirštu, o sėdėdami susirinkime laikote pėdas lyg balerina ant pirštų galiukų? O taip, tada apie jus tikrai galima nemažai pasakyti! Šis išsamus vadovas dešifruos slaptus kūno pranešimus ir atskleis daugybę įdomios informacijos, kurią galėsite panaudoti stebėdami ir kitus, ir save patį. Juk kiekvienas mūsų judesys reaguoja į bendrą psichologinę atmosferą, perteikia emocijas ir išreiškia asmenybės tipą.
    Pasaulyje pripažintas kūno kalbos žinovas Josephas Messinger (Žozefas Mesenžė) knygoje „Slapti kūno pranešimai“ atskleidžia, kaip paprasčiausi judesiai išduoda mūsų slapčiausias mintis.
    Knyga išsiskiria ne tik kokybiškomis pieštinėmis iliustracijos, solidžia apimtimi, bet ir temų suskirstymu pagal abėcėlę: tad jos nereikia skaityti iš eiles – tiesiog susiraskite jus dominančią kūno dalį ir sužinokite jai būdingų gestų reikšmę.

    Atsisiųsti - 13.7 MB