Labai paprastas žaidimas Aš sakau dovanojama daiktą o jūs atsakote kur jį dėsite(ar ką veiksite su dovana) ir tada jau patys sakote ką dovanojate kitam žmogiukui Ir galvokite normalius, logiškus atsakymus, o ne vaikiškus. Tad..Pradedu! Dovanoju, elektrinį virdulį..
Pagal jo logiką, tie kas rašo forume, nėra protingi žmonės. Jai jam nepatiko šios temos tai kam jis lankėsi, tiesiog galėjo nežiūrėt ir būtų buvę gerai.
Aš su juo sutinku : tai yra žmonių užėmimas nereikalingais dalykais, galima būtų ką nors naudingo nuveikt tiek sau, tiek kitiems. Džiaugiuosi, kad tokių žmonių yra mažai.
Čia tavo nuomonė, bet tam ir yra forumas kad žmonės galėtų atsipūsti nuo sunkių darbų, ir kad nereiktu daug vargti.
Tu manai, kad parašydamas kokią nesąmonę, kaip :"ką renkiesi - apelsiną ar mandariną", čia aš taip atsipalaiduočiau ?! Ir tau atrodys tai normalu gal ? Žiauru...
Aš tiesiog pateikiau savo variantus, bet jai žmonėms jie netinka, tai čia jų sprendimas. Kam nepatinka tas neužsuks, kam patiks tas užsuks.